Oldenzaalsestraat 461-15, Hengelo

Kavelnummer: 1590-1

Bezichtigen
Het is mogelijk dit object te bezichtigen, dit kan op dinsdag 19 februari 2019 tussen 15:00 en 16:00 uur.

Kavelgegevens

Omschrijving
Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Hengelo (Overijssel), sectie P complexaanduiding 3125-A, appartementsindex 26, welk appartementsrecht omvat:
a. Het honderd dertien/tweeduizend driehonderd tweeëndertigste (113/2.332e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Hengelo (Overijssel), sectie P complexaanduiding 3125-A, appartementsrecht indexnummer 2, omvattende:
- tweeduizend zevenhonderd achtennegentig/vijfduizend zeshonderd dertiende (2.798/5.613e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit twee gebouwen bestaande uit in totaal zes en dertig (36) woonappartementen met bergingen en partkeerplaatsen, gelegen aan de Oldenzaalsestraat te Hengelo (Overijssel), ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Hengelo (Overijssel), sectie P, nummer 3120, groot drie en veertig are zeven centiare (43.are 7 ca);
- de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woningen met bergingen, parkeerplaatsen en ondergrond, gelegen aan de Oldenzaalsestraat 461-1 tot en met 39 (oneven nummers) te Hengelo (Overijssel);
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping met berging en parkeerplaats op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Oldenzaalsestraat 461-15 te 7557 GN Hengelo (Overijssel).

Veilingnotaris.nl:
Op de website van veilingnotaris.nl is alle informatie ook na te lezen, evenals het meest actuele kostenoverzicht met bijkomende kosten en eventuele p.m.-posten.
Klik hier voor alle informatie op veilingnotaris.nl
Deze verkoop start over 1 dag en 19.0 uur
Start verkoop 20-02-2019 09:30
Sluiting opbieden 20-02-2019 09:45
Start bieden op afslag 20-02-2019 09:50

Deze kavel is onderdeel van verkoop:
Hengelo, Oldenzaalsestraat 461-15

Deze kavel is gepubliceerd door:
Nationale Vastgoedveiling

Biedgegevens

Soort kavel 1% inzetpremie ten laste van verkoper
Openingsbod € 0
Aantal biedingen 0
Laatste bod € 0,00

  • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  Na afloop van de veiling besluit onze opdrachtgever of dit kavel gegund wordt. De hoogste bieder ontvangt binnen 5 werkdagen na de veiling hierover een bericht.
  • Bedragen zijn te vermeerderen met overdrachtsbelasting en/of BTW  Uw bod is exclusief veilingkosten en overdrachtsbelasting. Na invoering van een bod kunt u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
Voor het meest actuele kostenoverzicht kunt u de website van Veilingnotaris.nl raadplegen via de link bij de objectomschrijving.
  • Doorsturen via e-mail
  • Stel een vraag

Bod plaatsen?

  1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
  2. Lees de voorwaarden , de verkoopinformatie en de kavelomschrijving goed.
  3. Bezoek de kijkdag om de kavels te inspecteren. Bestudeer de kavelinformatie goed voordat u een bod plaatst.
  4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

Nationale Vastgoed Veiling.nl veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Let op: een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag en alle additionele kosten, zoals o.a de verkoopkosten, aanvullende kosten, overdrachtsbelasting en/of BTW, af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.